פרגיות בטריאקי

הכי טעים בעולם, כדאי לנסות ולהיווכח בעצמכם

מאת: ליאור צדוק

דרג:
פרגיות בטריאקי
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 800 גרם פרגית טריה - חתוך לפרוסות
  • 5 כף/ות טריאקי
  • חצי כוס/ות סויה (רוטב)
  • חצי כוס/ות דבש
  • 2 כף/ות קטשופ
  • 2 כף/ות שום - קצוץ דק
  • 1 כפית/ות פלפל שחור - גרוס
  • 2 כף/ות שמן זית

אופן הכנה:

הכנה
1. בתבנית מערבבים את כל חומרי הרוטב. מעסים את הפרגיות ברוטב, ומשרים לחצי שעה במקרר.
2. אופים כ-35 דקות בתנור טורבו בחום 180 מעלות - מכוסה בנייר כסף.
3. מגישים עם אורז לבן וירקות מוקפצים.




 
דרג: