פרגיות באפרסקים

מנה טעימה המשלבת פרגיות ואפרסקים

מאת: עינב מייזליש גתי

דרג:
פרגיות באפרסקים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: מנות 4

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • בצל גדול חתוך לטבעות
  • 3 אפרסקים גדולים חתוכים לשמיניות
  • חצי קילו פרגיות חתוכות לריבועים
  • פפריקה מתוקה
  • מלח
  • פלפל
  • רבע כוס צ'ילי מתוק
  • רבע כוס מייפל
  • מעט שמן זית

אופן הכנה:


1. מאדים בעדינות את הבצלים בשמן הזית בסיר מכוסה על אש בינונית עד שיתרככו אך לא יזהיבו או ישרפו.
2. מוסיפים את האפרסקים, מערבבים בעדינות וסוגרים את הסיר לעוד 2-3 דקות.
3. מוסיפים את הפרגיות, המייפל, הצ'ילי מתוק והתבלינים. מערבבים היטב וסוגרים את הסיר.
4. לאחר הרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים כ-20 דקות נוספות עד שהפרגיות מוכנות.

דרג: