פצצת שוקולד

פצצת שוקולד, החטא הכי גדול והכי הכי הכי טעים של הדיאטה, ואם כבר חורגים מהדיאטה, אז לצד העוגה תפנקו את עצמכם עם כדור גלידה וניל בצד

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פצצת שוקולד
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 15

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מצרכים לפצצת השוקולד:
  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 חבילה שלמה של חמאה מומסת
  • 2.5 כוסות קמח תופח
  • 3 כפות קקאו
  • 1 שקית של אבקת סוכר
  • 1 כוס מים רותחים
  • רוטב השוקולד:
  • 2 חבילות שוקולד חלב
  • חצי חבילה חמאה מומסת
  • חצי כוס חלב רותח
  • 1 כף אבקת נס קפה (לא חייב)

אופן הכנה:

מתחילים בהכנת פצצת השוקולד:
  • מקציפים תחילה את הביצים והסוכר לקבלת קציפה אחידה.
  • במהירות נמוכה מוסיפים את החמאה מומסת, ובהדרגה את הקמח , הקקאו והאבקת סוכר.
  • מוסיפים בהדרגה כוס מים רותחים.
  • מעבירים לתבנית, ומכניסים לתנור שחומם על 160 מעלות, למשך 35 דק'.
  • בינתיים שהעוגה בתנור, מכינים את רוטב השוקולד ההורס: חותכים את השוקולד לחתיכות, ושמים בקערה. מוסיפים את החצי חבילה חמאה מומסת, ואת החלב הרותח, ואבקת הנס קפה (לא חייב). מערבבים בעדינות, עד לקבלת רוטב שוקולדד עשיר.
  • איך שהעוגה יוצאת מן התנור, ישר לשפוך עלייה את רוטב השוקולד. 

  •  

    דרג: