פסטה שמנת עם בזיליקום

פסטה ברוטב קרמי עם בזיליקום רענן

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: נטלי אטיה

דרג:
פסטה שמנת עם בזיליקום
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 3 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 50 גרם חמאה
  • שום כתוש טרי (6 שיניים)
  • 1 שמנת מתוקה 32% "שף הלבן"
  • 1 שמנת לבישול15% "שף הלבן"
  • חבילת טבליות בזיליקום של "קנור" (6 יחידות בלבד)
  • עלי בזיליקום טריים (רצוי)
  • 3 כפות גבינת פרמז׳ן "שף הלבן"
  • שקית פסטה "פנה" 500 גרם

אופן הכנה:

1. מרתיחים את הפסטה בסיר מים.
2. בסיר נפרד ממיסים את החמאה על האש יחד עם שום כתוש עד למצב אחיד ומוסיפים את השמנות.
3. בזמן רתיחה מוסיפים את 6 יחידות הבזיליקום. וממשיכים לבשל. לקראת סיום הבישול מוסיפים את הבזיליקום הקצוץ היטב לסיר יחד עם גבינת פרמזן על מנת להסמיך אותה.

 
דרג: