פסטה שמנת ומנגולד

מהירה וטעימה: פסטה מוקרמת עם מנגולד ושום

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: השף ניר צוק

דרג:
פסטה שמנת ומנגולד
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חבילת פסטה (הסוג המועדף עליכם) מבושלת לפי הוראות היצרן.
  • 2 מכלי שמנת עמידה להקצפה 32% מסדרת השף הלבן
  • 1 חבילת פתיתי פרמזן לפסטה מסדרת השף הלבן
  • 1/2 ק"ג מנגולד קצוץ או תרד
  • 4 שיני שום קצוצות
  • שמן זית לטיגון
  • 1 כפית גרידת לימון
  • לתיבול:
  • אגוז מוסקט
  • פלפל שחור
  • מלח

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1.מחממים בסיר שטוח שמן זית ומטגנים קלות את השום הקצוץ. מוסיפים את המנגולד ומטגנים שתי דקות נוספות.
2.מוסיפים את השמנת ומבשלים על אש קטנה כ-5 דקות לצמצום הרוטב.
3.מתבלים את הרוטב באגוז מוסקט, מלח, ופלפל שחור טועמים ומשפרים תיבול.
4.מוסיפים את הפסטה לסיר הרוטב.
5.מערבבים היטב ומגישים עם גבינת פרמזן מגורדת מעל.
 

דרג: