פסטה שמנת ברוטב עגבניות מיובשות

לא כל פסטה בחמש דקות צריכה להיות פשוטה. קבלו מתכון מהיר לקבלת מנה איכותית ועשירה

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: שלומי סמירה

דרג:
פסטה שמנת ברוטב עגבניות מיובשות
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חבילה פסטה ברילי
  • 1 מיכל שמנת
  • 200 גרם עגבניות מיובשות
  • יין לבן
  • אגוז מוסקט
  • פלפל גרוס
  • מלח
  • 2 כפיות נענע קצוצה
  • 2 שיני שום (לקטוש)

אופן הכנה:

1. מבשלים את הפסטה בנפרד.
2. מבשלים את כל המרכיבים ביחד עד שהרוטב מסמיך.
3. מוסיפים את הנענע ומבשלים עוד 2 דקות. 
4. יוצקים את הרוטב על הפסטה, ומגישים.
דרג: