פסטה פסטו

פסטה פסטו עם עלי בזיליקום וגבינת פרמז'אן

מאת: דרור לוקץ

דרג:
פסטה פסטו
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 חבילות בזיליקום טרי
  • 1 שקית צנוברים
  • 4 שיני שום
  • קורט פלפל שחור
  • כפית שטוחה של מלח
  • כוס שמן זית
  • גבינת פרמז'אן
  • חבילת פסטה מספר 8

אופן הכנה:

אופן ההכנה: 

1. שוטפים את עלי הבזיליקום.
2. מפרידים את העלים ומכניסים אל תוך כוס של בלנדר.
3. מוסיפים 4 שיני שום.
4. מתבלים בקורט פלפל שחור וכפית שטוחה של מלח.
5. מוסיפים כוס שמן זית.
6. מוסיפים גבינת פרמז'אן.
7. קולים את הצנוברים ומוסיפים אל כוס הבלנדר וטוחנים הכל יחדיו.
8. מבשלים פסטה בסגנון אלדנטה.
9. מרכיבים את המנה, שופכים את הרוטב מעל הפסטה.


דרג: