פסטה פנה כרובית, בטטה ורוקפור

פסטה פנה כרובית, בטטה ורוקפור, ארוחת פסטה טעימה ומזינה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פסטה פנה כרובית, בטטה ורוקפור
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1/2 כרובית בינונית
  • 2 בטטות קטנות קלופות
  • 50 גרם חמאת תנובה
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה 38% סדרת השף הלבן של תנובה
  • 120 גרם גבינת "גליל רוקפור" של תנובה מגורדת גס
  • קורט אגוז מוסקט
  • מלח לפי הטעם
  • 400 גרם פסטה פנה
  • לעיטור:
  • 2 כפות עירית קצוצה לכל מנה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. חותכים את הכרובית לפרחים בינוניים.
2. חותכים את הבטטה לקוביות קטנות.
3. ממיסים 50 גרם חמאת תנובה וצולים את הכרובית והבטטה למשך 8-10 דקות מעל חום בינוני, עד לריכוך קל ומתבלים בקורט פלפל שחור גרוס.
4. מוסיפים את השמנת והרוקפור, מוסיפים קורט אגוז מוסקט ומלח ומרתיחים.
5. מנמיכים את האש ומבשלים תוך ערבוב מעל חום בינוני עד שהרוטב סמיך מאוד.
6. מבשלים את הפנה במקביל.
7. מערבבים את הפנה עם הרוטב ולכל מנה מוסיפים 2 כפות של עירית קצוצה, לעיטור.

דרג: