פסטה פלפלים ושמן זית

פסטה טעימה עם פלפלים אדומים ושמן זית, מושקעת וקלה להכנה

מאת: ליאת עמר ארן

דרג:
פסטה פלפלים ושמן זית
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: מנות 5

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 פלפליים אדומים בשרניים (אפשר גם לשלב צהובים וכתומים)
  • 4 שיני שום
  • שמן זית/ חמאה
  • מלח
  • פלפל
  • שמנת
  • חבילת פסטה (ממליצה על פנה)

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מכינים פסטה לפי הוראות הכנה, רצוי אל דנטה.
2. קולים פלפלים בתנור, צולים עד שמשחימים מכל כיוון (15-20 דקות, הופכים מדי פעם).
3. מכניסים את הפלפלים הקלויים לשקית ניילון ומחכים שיתקררו (ניתן לקרר במקרר), כך קל לקלף אותם מהר. 
4. במחבת מטגנים את השום בשמן זית/חמאה, לקראת השחמת השום מוסיפים את הפלפלים הקלויים - קלופים וחתוכים לחתיכות קטנות (רצועות/קוביות). כאשר המרכיבים במחבת מתרככים ונאגרים נוזלים מתבלים ומוסיפים את השמנת עד לרתיחה 
3.במחבת מטגנים את השום בשמן זית/ חמאה לקראת השחמת השומים מוסיפים את הפלפלים הקלויים-קלופים חתוכים לחת.
5. מערבבים את הרוטב עם הפסטה ומגישים.

דרג: