פסטה פיראוס צאן

מנה קלילה להכנה, משביעה וטעימה

מאת: גילת פלאח

דרג:
פסטה פיראוס צאן
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • פסטה צבעונית
  • 2 חצילים
  • 1 גמבה
  • זיתים שחורים
  • שמן זית
  • שום
  • בזילקום
  • ניתן להוסיף עגבניות מיובשות

אופן הכנה:

אופן הכנה: 

1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
2. חותכים את החצילים לקוביות - מטגנים או משמנים וצולים בתנור.
3. צולים את הגמבה בתנור
4. מערבבים  את הפסטה המבושלת עם החציל והגמבה.
5. מוסיפים זיתים שחורים. מוסיפים את השום, השמן זית והבזיליקום הקצוץ ומגרדים מעל גבינת צאן.
 

דרג: