פסטה פטוצ’יני עם שלושה סוגי רטבים

פסטה אחת, שלושה רטבים, כי על טעם ועל ריח לא מתווכחים. מגוון וטעים

מאת: עורך שף לבן \

מקור מתכון: עורך שף לבן

דרג:
פסטה פטוצ’יני עם שלושה סוגי רטבים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 4

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 500 גרם פטוצ'יני מבושל לפי הוראות היצרן
  • לרוטב
  • 30 יחידות אספרגוס
  • 10 תחתיות ארטישוק קפואות ומופשרות
  • 70 גרם חמאת תנובה
  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • ½ 1 מכלים שמנת לבישול 15% מסדרת השף הלבן
  • 150 גרם גבינת קולאז' קצ'קבל מגוררת או פרמזן מגוררת

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. חותכים את תפרחות האספרגוס (השליש העליון בלבד), מרתיחים בסיר מים עם מעט מלח, מוסיפים את תפרחות האספרגוס ומבשלים 3 דקות. מסננים ממי הבישול ומעבירים לקערת מי קרח. חותכים את תחתיות הארטישוק לחצאים או רבעים.
2. ממיסים במחבת את החמאה, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שיתחיל להזהיב. מסננים את האספרגוס ממי הקרח ומייבשים. מוסיפים למחבת יחד עם הארטישוק, מתבלים במלח ובפלפל ומטגנים 5 דקות.
3. מוסיפים את השמנת, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה עד שהרוטב מסמיך. יוצקים על הפסטה המוכנה, זורים גבינת קצ’קבל או פרמזן ומגישים.
דרג: