פסטה פטוציני ברוטב שמנת מפולפלת

מנת פסטה ברוטב שמנת עשיר ופיקנטי, מנה קלה להכנה הדורשת כמה דקות עבודה בלבד, אידיאלית לארוחת ערב

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: מסעדת "יאמי יאמי"

דרג:
פסטה פטוציני ברוטב שמנת מפולפלת
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: מנה אחת

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חצי כוס שמנת עמידה 38% מסדרת השף הלבן
  • 200 גרם פסטה פטוצ'יני טרייה
  • 25 גרם חמאת תנובה
  • 50 גרם פיסטוק טחון גס
  • 50 גרם פתיתי גבינת פרמז'ן לפסטה מסדרת השף הלבן
  • קורט אגוז מוסקט מגורר
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • קורט מלח
  • 2 שיני שום
  • 1/2 כוס יין לבן
  • עלי בזיליקום טריים לקישוט

אופן הכנה:

הכנה:
1.מרתיחים בסיר בינוני מים. מכניסים את הפסטה למים הרותחים למשך 5 דקות, מוציאים, מסננים, שוטפים ומניחים בצד.
2.במחבת עמוקה, רצוי מטפלון, ממיסים את החמאה, מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה ומורידים לאש נמוכה.
3.מוסיפים את השמנת ומערבבים ברציפות. מוסיפים את התבלינים.
4.מכניסים את הפסטה לרוטב ומערבבים היטב עד שהיא מתחממת.
5.מוסיפים את הפיסטוקים והפרמז’ן ומורידים מהאש.
6.מוזגים לצלחת ומקשטים בעלי בזיליקום שלמים או קצוצים.
דרג: