פסטה פוזילי בעיטורי עגבניות ופרמז’ן

פסטה מזינה לארוחת ערב. פשוטה להכנה ומתאימה לילדים.

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פסטה פוזילי בעיטורי עגבניות ופרמז’ן
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 6-4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 100 גרם פתיתי פרמזן לפסטה מסדרת השף הלבן
  • 1 חבילה פסטה פוזילי
  • 1 צנצנת עיטורי עגבניות - אוליביה
  • ½ כוס בצל ירוק קצוץ
  • מלח ופלפל

אופן הכנה:

1. מבשלים את הפסטה על פי ההוראות שעל השקית ומסננים.
2. מחממים את עיטורי העגבניות עם חצי מכמות הבצל הירוק ומערבבים עם הפסטה.
לפני ההגשה מפזרים פרמז’ן ובצל ירוק.

מומלץ להגיש בליווי פרוסות בגט עם ממרח שום כוסברה אוליביה, קלויות בתנור ב - 180 מעלות במשך 10 דקות או עד להשחמה.
דרג: