פסטה עם שמנת קישואים וצנוברים

פסטה עם שמנת קישואים וצנוברים, קלה ומהירה להכנה

מאת: בועז חלמיש

דרג:
פסטה עם שמנת קישואים וצנוברים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חצי כפית אגוז מוסקט טחון
  • 1 חבילה (500 גרם) פסטה פנה (צינורות)
  • גבינת פרמזן מגוררת
  • 2 כפות שמן זית מובחר
  • 1 בצל סגול פרוס דק
  • 2 קישואים גדולים פרוסים לפרוסות בעובי של כ- חצי ס"מ
  • חצי כוס צנוברים קלויים
  • רבע כוס יין לבן
  • 1 מיכל ( 250 מ"ל) שמנת מתוקה לבישול כל אחוז שומן- גם 10% שומן
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:

  • מזהיבים בצל במחבת עם שמן, מוסיפים את הקישואים ומטגנים כשלוש דקות, עד שהם מזהיבים קצת. מוסיפים את הצנוברים ויוצקים את היין. מבשלים כ-5 דקות עד לרתיחה, ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
  • בינתיים מבשלים את הפסטה אל דנטה.
  • מערבבים את הפסטה והרוטב ובוזקים מעל גבינת פרמזן מגורדת.


  • דרג: