פסטה עם פטריות, פלפלים ונתחי חזה עוף

פסטה מהירה, צבעונית ומשביעה ,בתיבול של טימין ואורגנו

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פסטה עם פטריות, פלפלים ונתחי חזה עוף
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 5 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 500 גרם פסטה פנה [פסטה קצרה] ,או פסטה קונכיות קטנות
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 5 פלפלים מצבעים שונים ,חתוכים לרצועות
  • 1 סלסילת פטריות שמפיניון [250 גרם] פרוסות
  • 6 שיני שום פרוסות
  • 500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
  • 1/2 כוס יין לבן יבש
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • 1 כף עלי טימין טריים
  • 1 כף אורגנו טרי קצוץ דק
  • 1 כף פטרוזיליה קצוצה
  • 3 כפות עיטורי עגבניות של 'אוליביה' או עגבניות מיובשות בשמן, קצוצות

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1, מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן,במקביל מחממים במחבת את השמן הזית, מוסיפים את הפלפלים והפטריות ומטגנים עד להזהבה, כ- 7 דקות
2,מוסיפים את השום ורצועות העוף ומטגנים עד שהעוף משנה את צבעו,מוסיפים את היין,מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 4 דקות ,בוחשים מדי פעם
3,מוסיפים את עשבי התיבול והעגבניות המיובשות
מערבבים ומסירים מהאש,מחלקים את הפסטה למנות
מניחים מעל מעט מתערובת העוף והירקות ומגישים עם המון אהבה

דרג: