פסטה עם עגבניות שרי שמנת ופרמז'ן

מתכון לפסאה טעימה שגם הילדים יאהבו

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פסטה עם עגבניות שרי שמנת ופרמז'ן
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 5 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 500 גרם ספגטי או מקרוני
  • לרוטב:
  • 80 גרם חמאת תנובה
  • 3 כפות שמן זית
  • סלסלת עגבניות שרי חצויות
  • 6 שיני שום כתושות
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • 1 מיכל שמנת עמידה לקצפת מסדרת השף הלבן
  • להגשה:
  • פתיתי פרמז'ן מסדרת השף הלבן
  • פטרוזיליה או בצל ירוק קצוצים

אופן הכנה:

הכנה
1. ממיסים במחבת חמאה ושמן זית, מוסיפים עגבניות שרי ושום מתבלים במלח ובפלפל ומטגנים 5 דקות. מוסיפים את השמנת ומבשלים עד שהרוטב מסמיך.
2. במקביל מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ממי הבישול מחלקים לצלחות, יוצקים מעל את הרוטב זורים פרמזן פטרוזיליה או בצל ירוק ומגישים.
 
דרג: