פסטה עם גבינה צהובה

פסטה עם גבינה צהובה - טעימה, פשוטה ומהירה להכנה

מאת: חמדה שליסל

דרג:
פסטה עם גבינה צהובה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: מנות 4

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חבילת פסטה ברילה
  • 1 קופסת פטריות
  • 1 קופסת שמנת מתוקה לבישול השף הלבן
  • מלח
  • 2 כפות קמח
  • אגוז מוסקט
  • 1 כף שמן
  • 100 גרם גבינה צהובה - פתיתים מיוחדים לפיצה השף הלבן

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הפסטה על פי הוראות יצרן. לאחר הבישול מסננים.
2. מחממים את השמן ומוסיפים קמח ואגוז מוסקט.
3. מוסיפים את הפטריות עם הנוזלים ואת השמנת המתוקה.
4. מבשלים 5 דקות תוך כדי עירבוב ומוסיפים מלח לפי הטעם.
5. להגשה: צלחת פסטה+2 כפות רוטב ומעליהן מפזרים פתיתי גבינה צהובה.

דרג: