פסטה עם גבינה

פשוט, טעים ומהיר: פסטה אפויה ברוטב גבינה

מאת: לילך קלפטר

דרג:
פסטה עם גבינה
עד 10 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חב' פסטה ארוכה מס' 8
  • 750 גר' גבינה לבנה
  • 4 ביצים
  • מלח לפי הטעם
  • 50 גר' מרגרינה או חמאה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מכינים את הפסטה לפי הוראות יצרן (מרתיחים מים בסיר, לאחר שהמים רתחו מוסיפים מלח ואת הפסטה למשך כ-3-4 דקות עד שיוצאת אל דנטה).
2. כשהפסטה מוכנה, מסננים מהמים ומכניסים לתבנית מרובעת, מוסיפים את הביצים ומערבבים לתערובת אחידה.
3. מוסיפים את הגבינה ומלח ומערבבים עד לתערובת אחידה.
4. מפזרים את המרגרינה מלמעלה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות. לאחר כ- 10 דקות מוציאים ומערבבים.
5. ממשיכים לערבב כל 10 דקות עד שהתערובת אחידה ומבושלת. מוציאים, מצננים ומגישים.

דרג: