פסטה עם ברוקולי ותירס

מנת פסטה וירקות מרעננת

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פסטה עם ברוקולי ותירס
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 800 גרם ברוקולי
  • 400 גרם גרעיני תירס
  • 1 חבילת פסטה פנה או פוזילי
  • 3 כפות שמן זית
  • 4 גבעולי בצל ירוק חתוכים באורך 2 ס"מ
  • 2 פלפלים אדומים מתוקים חתוכים לקוביות קטנטנות
  • 2 שיני שום כתושות
  • 100 גרם צנוברים קלויים
  • מלח
  • פלפל שחור טחון
  • 100 גרם גבינת פרמזן, פרוסה לפרוסות דקיקות בעזרת קולפן

אופן הכנה:

אופן הכנה:

1. מכניסים את הברוקולי והתירס למים רותחים שהומלחו קלות, מביאים לרתיחה שנייה ומסננים.
2. מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן ומסננים, מוסיפים שמן זית ומערבבים.
3. מוסיפים לפסטה בצל ירוק, קוביות פלפל אדום, שום, צנוברים, מלח ופלפל ומערבבים.
4. מוסיפים את הברוקולי (מומלץ לחתוך את התפרחות הגדולות) וגרעיני התירס ומערבבים בעדינות. מעבירים לכלי הגשה ומפזרים מעל את פרוסות גבינת הפרמזן.
דרג: