פסטה עם ברוקולי, בצל ירוק וגבינת קולאז’ קצ’קבל

מתכון פסטת ברוקולי עם גבינות שישאיר בפיכם טעם של עוד

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פסטה עם ברוקולי, בצל ירוק וגבינת קולאז’ קצ’קבל
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 600 גרם ברוקולי טרי
  • 500 גרם פנה או פסטה קצרה אחרת
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 5 שיני שום מעוכות
  • 5 בצלים ירוקים קצוצים
  • מלח
  • פלפל שחור טחון טרי
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • 200 גרם גבינת קולאז קצ'קבל מגוררת
  • פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:


1. מפרקים את הברוקולי לפרחים קטנים, חותכים את הגבעול לגפרורים.
2. ממלאים סיר ב- 5 ליטר מים, ממליחים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הפסטה והברוקולי מבשלים עד שהפסטה מגיעה לדרגת "אל דנטה". מסננים ממי הבישול.
3. מחממים בסיר שמן זית מוסיפים את השום ומטגנים חצי דקה. מוסיפים את הפסטה, הברוקולי הפטרוזיליה והבצל הירוק, מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים 2 דקות.
4. מעבירים לקערת הגשה, בוזקים מעל גבינה ופלפל שחור גרוס ומגישים.

דרג: