פסטה עם בזיליקום, שום ופלפל צ'ילי

פסטה עם בזיליקום, שום ופלפל צ'ילי, מתכון מומלץ לשבועות

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פסטה עם בזיליקום, שום  ופלפל צ'ילי
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חב' פסטה פנה
  • 6 חתיכות של עגבניות מיובשות
  • 10 שיני שום לקצוץ לקוביות
  • 4 קוביות של בזיליקום קפוא
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/2 כפית פלפל צ'ילי
  • קורט מלח גס
  • 1 שקית גבינת פרמז'ן מגוררת

אופן הכנה:

  • מבשלים את הפסטה במים + מעט שמן רגיל ומלח. מסננים ומניחים בצד.
  • במחבת עמוקה שופכים את שמן הזית.
  • מוסיפים את השום + עגבניות חלוטות.
  • מוסיפים את קוביות הביזיליקום הקפוא + חצי כפית פלפל צ'ילי + קורט מלח גס.
  • מבשלים עד שהשום מזהיב יפה ושופכים את הכל על הפסטה.
  • מערבבים היטב את הכל ומגישים.
  • את גבינת הפרמז'ן שופכים לצלוחית וכל אחד יכול להוסיף לפי טעמו את הכמות הרצויה.


  • דרג: