פסטה עם ארטישוק ופול וגבינת פרמז'ן

מנת פסטה המורכבת בשילוב לא שגרתי בין חמאה, לבבות ארטישוק, פול וגבינת פרמז'ן מעל

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: בני סיידא

דרג:
פסטה עם ארטישוק ופול וגבינת פרמז'ן
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 500 גרם ספגטיני
  • לרוטב:
  • 50 גרם חמאת תנובה
  • 3 כפות שמן זית
  • 5 לבבות ארטישוק קפואים מופשרים ופרוסים
  • 250 גרם פול קפוא מופשר ומקולף מהציפה
  • 4 שיני שום פרוסות
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כוס יין לבן יבש
  • 3/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • להגשה:
  • פתיתי גבינת פרמז'ן לפסטה מסדרת השף הלבן

אופן הכנה:

הכנה:
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. ממיסים במחבת חמאה ושמן ומוסיפים את הארטישוק, הפול והשום ומטגנים 5 דקות.
2. מתבלים במלח ובפלפל מוסיפים את היין ומבשלים מספר דקות, עד שהיין מתאדה. מחלקים את הפסטה לצלחות אישיות ויוצקים מעל כל מנה מעט מהרוטב.
3. זורים פטרוזיליה קצוצה ופתיתי פרמז'ן ומגישים.

דרג: