פסטה נעימה וקלה להכנה

פסטה נעימה וקלה להכנה, לאוהבי הפטריות

מאת: ירון חן

דרג:
פסטה נעימה וקלה להכנה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 2

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • פסטה עדיפות ללוינגגויני
  • 4 פטריות שמפניון
  • 4 פטריות פרוטבלו
  • שמנת מתוקה
  • 25 גרם חמאה
  • 2 עלים של טימין
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל לפי הטעם

אופן הכנה:

  • יש להמיס את החמאה ותוך כדי להוסיף את הפטריות (חתוכות לפרוסות).
  • את השמנת להוסיף אך ורק אחרי שהפטריות מבושלות לגמרי. ולבסוף את עלי הטימין.
  • את הפסטה יש לבשל במים חמים.


  • דרג: