פסטה מוקרמת עם פטריות

מתכונים נפלאים וקלים לארוחה רומנטית או לנשנוש טעים

מאת: ולד יוקוב

דרג:
פסטה מוקרמת עם פטריות
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 3 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חצי חבילת פסטה (ארוכה)
  • 2 כפות שמן זית
  • 2-3 שיני שום גדולים
  • 7-8 פטריות שמפניון בינוניות
  • שמנת מתוקה עמידה של השף הלבן
  • חמאה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מכינים את הפסטה לפי ההוראות.
2. מסננים את הפסטה, מחזירים חזרה לסיר החם, מוסיפים חמאה ( לפי הטעם ) ומערבבים היטב.

הרוטב:

1. קצת לפני שהפסטה מוכנה שמים שמן זית על המחבת וזורקים את שיני השום (ככה שלמים), מטגנים על אש קטנה עד ששיני השום מזהיבות.
2. חותכים את הפטריות לחתיכות גסות וזורקים על המחבת, מטגנים הכל עד שהפטריות מצטמקות ומגבלות גוון כהה.
3. מוצאים את שיני השום ומוזגים את השמנת למחבת, מטגנים הכל כדקה ומוסיפים ישירות לסיר הפסטה, מערבבים היטב ומחלקים למנות.
מומלץ עם יין לבן "אמרלד ריזלינג".

דרג: