פסטה מוקרמת בשמנת חלבית/פרווה לבחירתכם ופסטו

השילוב האולטימטיבי: עשיר, טעים ומנחם

מאת: רבקה אלנקוה

דרג:
פסטה מוקרמת בשמנת חלבית/פרווה לבחירתכם ופסטו
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 מיכל שמנת לבישול /שמנת להקצפה-יוצא מעולה עם שתיהן!
  • 1 חב' פסטה - מה שאוהבים מומלץ ספגטי מס' 8
  • 2 חב' בזיליקום טרי
  • 70-100 גרם צנוברים ניתן להמיר בקשיו/שקדים מלובנים
  • 4-5 שיני שום
  • 1/4-1/2 כוס שמן זית
  • מעט מלח

אופן הכנה:

הכנה
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות שעל גבי השקית.
2. שמים במעבד מזון את הבזיליקום,צנוברים,שום,מלח ולהוסיף בהדרגה את השמן זית
מערבבים במעבד עד לקבלת מרקם של ממרח-קיבלתם רוטב פסטו!מתאים לשימוש למה שתרצו.
3.מערבבים כמות נדיבה מהרוטב פסטו ביחד עם השמנת לבשל מעט על אש נמוכה לצקת על הפסטה ולהקרים בתנור - לא חובה!

 

דרג: