פסטה לינגוויני

פסטה לינגוויני עם גבינת חמד, אפונה ירוקה ובזיליקום

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: נעמי אבליוביץ' \

צילום: נעמי אבליוביץ' \

עיצוב: נעמי אבליוביץ'

דרג:
פסטה לינגוויני
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1/2 שקית אפונה ירוקה קפואה
  • 1 חבילת פסטה לינגוויני
  • שמן זית
  • קליפה מגורדת מ-1 לימון
  • חופן עלי בזיליקום
  • 100 גרם גבינת חמד של פיראוס, מפוררת
  • פלפל צ'ילי, פרוס דק או אבקת צ'ילי גרוס
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל גרוס טרי, לפי הטעם

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מבשלים את האפונה על פי הוראות ההכנה שעל האריזה.
2. מבשלים את הפסטה על פי הוראות ההכנה שעל האריזה.
3. מסננים ומחזירים את הפסטה לסיר.
4. מוסיפים מעט שמן זית, קליפת לימון מגורדת, עלי בזיליקום וצ'ילי ומערבבים היטב, מתבלים במלח ופלפל.
5. טועמים ומתקנים תיבול, לפי הטעם.
6. מחלקים לקערות הגשה וזורים מעל מעט גבינה מפוררת. 
דרג: