פסטה בתפוח עץ ודבש

פסטה מתקתקה עם תפוחי עץ, סויה, דבש וכרישה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פסטה בתפוח עץ ודבש
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חבילת פסטה פטוצ'יני מבית ברילה
  • 3 תפוחי עץ גרנד
  • 3 כפות דבש
  • 1 כפית חומץ בלסמי
  • 4 כפות תרכיז תפוח עץ
  • 4 כפות סויה
  • 2 יחידות של כרישה החלק הבהיר בלבד
  • ¼ כפית פלפל שחור גרוס
  • 2 שיני שום כתוש
  • 6 כפות שמן
  • לעיטור:
  • 100 גרם אגוזים
  • גבעולי עירית

אופן הכנה:

1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ובמקביל פורסים את הכרישה.
2. מקלפים וחותכים את תפוחי העץ לקוביות, מחממים את השמן ומאדים את הכרישה עד שהגוון שלה הופך שחום.
3. מוסיפים את קוביות תפוחי העץ לדקה נוספת של טיגון.
4. מוסיפים את הפסטה, הדבש, תרכיז תפוחי העץ, הסויה, הבלסמי, הפלפל השחור, השום ומערבבים יחדיו.
5. מניחים בצלחת הגשה מעטרים באגוזים ועירית קצוצה. מגישים חם.
דרג: