פסטה ברוטב שמנת קטיפתי

פסטה עשירה ומפנקת בצ'יק צ'ק

מאת: אורנה שרגא

דרג:
פסטה ברוטב שמנת קטיפתי
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 50 גרם חמאת תנובה
  • 1/2 כוס יין לבן יבש
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה של השף הלבן
  • 1 קורט אגוז מוסקט מגורר
  • מלח
  • פלפל שחור טחון טרי
  • 100 גרם פרמזן מגוררת

אופן הכנה:

אופן הכנה:
1. בסיר מחממים חמאה, יין ושמנת. מבשלים תוך כדי ערבוב עד לדרגת הסמיכות הרצויה ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
2. מוסיפים את הפסטה המבושלת ונותנים לה לספוג את הרוטב.
3. מוסיפים גבינת פרמזן, מערבבים ומגישים.

דרג: