פסטה ברוטב שמנת פטריות ועירית

פסטה ברוטב עשיר, מתכון פשוט והנאה מובטחת

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: ענתי ונרקיס בדיחי

דרג:
פסטה ברוטב שמנת פטריות ועירית
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 2 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חבילת פסטה רחבה או כל סוג אחר
  • 1 שמנת לבישול 15% (מי שבדיאטה ניתן להחליף ל10%)
  • 2 חבילות פטריות שמפיניון טריות (לחתוך לפרוסות)
  • מעט חמאת תנובה לטיגון
  • שום קצוץ טרי (3 שיניים)
  • עירית קצוצה טרי
  • בזיליקום קצוץ טרי
  • קורט אגוז מוסקט
  • 1 תיבולית של קנור פטריות

אופן הכנה:

1. מרתיחים מים מוסיפים מעט שמן קנולה ומעט מלח מוסיפים את הפסטה ומביאים לרתיחה לאחר שמוכן שופכים למסננת ושוטפים מתחת לזרם מים, שמה בצד.
2. מתיכים חמאה במחבת ומוסיפים את הפטריות השטופות מטגנים עד להשחמה.
3. מחממים חמאה, מוסיפים את השמנת לבישול וקוביית טיבולית, שום ובזיליקום. מערבבים עד לרתיחה. לאחר מכן מוסיפים קורט אגוז מוסקט, מערבבים ומוסיפים את הפטריות.
4. שופכים את הפסטה לתוך הרוטב המוכן ומערבבים כדקה (כדי לחמם את הפסטה שהתקררה).
5. להגשה : שופכים לצלחת עמוקה ובוזקים מעל עירית קצוצה טריה.
 

דרג: