פסטה ברוטב שמנת וטונה

מתכון להכנת פסטה ברוטב עשיר, סמיך וקל להכנה. מנה משביעה ופתרון מהיר וטעים לארוחת ערב משפחתית

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פסטה ברוטב שמנת וטונה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 5 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1/2 ק"ג פסטה
  • לרוטב:
  • 2 קופסאות טונה בשמן מסוננות היטב
  • 3 מיכלי שמנת לבישול
  • 1/4 כוס חלב
  • מלח
  • פלפל
  • אגוז מוסקט
  • פתיתי גבינת פרמז'ן מסדרת "השף הלבן"

אופן הכנה:

הכנה:
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
2. יוצקים את השמנת והחלב לסיר ומוסיפים את הטונה. מערבבים ומביאים לרתיחה קלה. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט ומבשלים כ-5 דקות עד שמסמיך.
3. מגישים עם פתיתי גבינת פרמז'ן.
 

דרג: