פסטה ברוטב שמנת ואספרגוס

הגולשת הגר בן יוסף משתפת אותנו במתכון שלה לפסטה עם רוטב על בסיס שמנת ואספרגוס

מאת: הגר בן יוסף

דרג:
פסטה ברוטב שמנת ואספרגוס
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן עבודה: 15 דקות

כמות מנות: 4-6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חב'/צרור אספרגוס
  • 2 שיני שום
  • מלח
  • מעט אגוז מוסקט או פלפל שחור
  • 1 שמנת לבישול
  • 1 בצל
  • 1 חב' פסטה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. חולטים את האספרגוס במים רותחים כ-5 דק' ומעבירים לקערה עם מים קרים.
2. קוצצים בצל ושום ולטגן מעט בחמאה עד לשקיפות.
3. מורידים את החלק הסיבי באספרגוס ואת השאר חתוך לחתיכות בגודל 2-3 ס"מ
4. מוסיפים לסיר עם הבצל ולשפוך מעל את שמנת הבישול, מתבלים במלח ואגוז מוסקט.
5. ממתינים שהרוטב יקבל טעמים מהרכיבים ושופכים על הפסטה.
6. מערבבים את הרוטב עם הפסטה.
דרג: