פסטה ברוטב שמנת ואבוקדו

פסטה מיוחדת עם שמנת מתוקה, פטריות ואבוקדו

מאת: יוסי דגן

דרג:
פסטה ברוטב שמנת ואבוקדו
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: מנות 4

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • פסטה פנה
  • אבוקדו גדול
  • שמנת השף הלבן
  • פטריות שמפניון טריות
  • שום
  • מעט אגוז מוסקט
  • שמן זית
  • גבינת מוצרלה של תנובה
  • גבינת פרמז'ן של תנובה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. ממלאים מים בסיר עם מלח ושמן זית ומרתיחים את הפסטה כ-6 דקות.
2. במקביל שמים מעט שמן זית בווק ואת השום הקצוץ ומקפיצים.
3. לאחר מכן מוסיפים את הפטריות ואת האבוקדו ומקפיצים במשך שתי דקות.
4. מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה.
5. מסננים את הפסטה אל דנטה ומוסיפים לווק כך שהשמנת תכסה את הפסטה.
6. השמנת מקבלת צבע ירקרק וכן גם הפסטה. ממתינים לצמצום הרוטב, מוסיפים מעט מוסקט, פלפל גרוס ומלח.
7. מגישים עם גבינת מוצרלה ופרמיזן מלמעלה.
דרג: