פסטה ברוטב רוזה

פסטה ברוטב רוזה, מתכון קל וטעים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פסטה ברוטב רוזה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 4 מנות /קערה בינונית

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חבילת פסטה (רצוי פנה)
  • חבילת שמנת לבישול 32%
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • פתיתי גבינה צהובה
  • גבינת פרמזן מגורדת
  • מלח פלפל
  • כוס חלב

אופן הכנה:

הכנה
1. בסיר הראשון מרתיחים מים וכפית מלח. כשהמים רותחים מוסיפים את הפסטה.
2. בסיר השני שמים את רסק העגבניות על אש בינונית, מוסיפים את השמנת ואת החלב.
3. כשהרוטב קצת רותח (יש בועות) וזה סמיך מוסיפים את הפרמזן ואת הגבינה הצהובה מערבבים טיפה ומכבים את האש.
4. מסננים ושוטפים את הפסטה, מוסיפים את הרוטב.



 


דרג: