פסטה ברוטב פיקנטי עם שמנת ופרמז'ן

מנת פסטה קלה ומהירת הכנה, מבוססת על רוטב עגבניות פיקנטי מוכן בתוספת שמנת ומוקרמת בגבינת פרמז'ן

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פסטה ברוטב פיקנטי עם שמנת ופרמז'ן
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 500 גרם פסטה (ספגטיני או טאלייטלה)
  • לרוטב:
  • 1 צנצנת רוטב לפסטה פיקנטית של אוליבייה ( 470 גרם )
  • 3/4 כוס שמנת עמידה לקצפת 38% מסדרת השף הלבן
  • 3/4 כוס עלי ריחן קצוצים
  • להגשה:
  • 1 שקית פתיתי גבינת פרמז'ן לפסטה או פתיתי עמק למאפים מסדרת השף הלבן

אופן הכנה:


1. להכנת הרוטב: שמים בסיר את תכולת צנצנת הרוטב והשמנת ומביאים לרתיחה. מבשלים בסיר גלוי עד שהרוטב מסמיך, מסירים מהאש מוסיפים את הריחן ומערבבים.
2. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מחלקים למנות יוצקים מעל את הרוטב, זורים גבינה ומגישים.

דרג: