פסטה ברוטב ירקות מוקפצים ושמנת

מנה פשוטה וקלאסית לכל בית

מאת: הגר בן יוסף

דרג:
פסטה ברוטב ירקות מוקפצים ושמנת
עד 40 דקות \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 גזר
  • 1 פלפל אדום
  • 1 פלפל כתום
  • 1 בצל גדול
  • 1 סלסלת פטריות
  • מעט צנוברים קלויים
  • 2 מיכלים שמנת לבישול
  • מלח
  • פלפל
  • 1 חבילת פסטה עשויה לפי הוראות היצרן

אופן הכנה:

  • חותכים את הפלפלים והגזר לרצועות דקות ולא ארוכות מדי,
  • חותכים את בצל לרבעים ופורסים לפרוסות, פורסים גם את הפטריות.
  • בסיר / מחבת שמים 25 גרם חמאה ומרככים מעט את הבצל,מוסיפים את הגזר והפלפלים.
  • לאחר שהתרככו מעט מוסיפים את הפטריות וממתינים מעט שחלק מהנוזלים יתאדו.
  • מוסיפים את הצנוברים (משאירים מעט בצד) ואת השמנת, ממתינים שהטעמים של הירקות ייטמעו בשמנת ושהיא תסמיך מעט.
  • מערבבים את הרוטב עם הפסטה.

  • דרג: