פסטה ברוטב אדום קל להכנה

פסטה טעימה וקלה להכנה

מאת: נעה לב

דרג:
פסטה ברוטב אדום קל להכנה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • *חבילת פסטה ספגטי
  • *רסק עגבניות
  • *כוס מים
  • *בצל
  • *שום
  • *עגבניות
  • תבלון:
  • כורכום
  • חוואיז'
  • פפריקה אדומה
  • פלפל
  • מלח
  • אורגנו
  • אפשר להוסיף פטרוזליה

אופן הכנה:

הכנה
1. מכינים את הפסטה באופן הרצוי.
2. לוקחים בסיר נפרד את הרסק עגבניות עם הבצל והעגבניות והשום ונותנים להתבשל 5 דקות.
3. מוספים את התבלינים.
4. כורכום כפית אחת.
5. פפריקה לפי הצורך. מלח ופלפל לפי הצורך. אורגנו כפית וחצי. חוויאז' כף אחת. מחכים עד לרתיחה..
 
דרג: