פסטה ברגים ברוטב

פסטה ברוטב פטריות עם צנוברים וגבינה, מתאים גם לילדים

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: בתיה גיסינגר

דרג:
פסטה ברגים ברוטב
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חבילת פסטה ברגים של ברילה
  • 200 גרם חמאת תנובה
  • חצי כוס יין לבן יבש
  • 2 קופסאות שמנת מתוקה ״השף הלבן״ (32%)
  • 1 כוס חלב תנובה
  • 1 שקית רוטב שמפיניון
  • 3 שיני שום כתושות
  • חבילת פתיתי פרמז׳ן של ״השף הלבן״
  • 200 גרם גבינת פיראוס תנובה
  • 1 סלסלת פטריות
  • 50 גרם צנוברים
  • חצי כפית פלפל לבן
  • מלח לפי הטעם

אופן הכנה:

1. מכינים את הפסטה לפי ההוראות שעל הקופסא.
2. לרוטב: ממיסים חצי מכמות החמאה ומוסיפים לקערה יין, שמנת מתוקה, חלב, שקית הרוטב, מלח ופלפל, שום כתוש. מבשלים עד רתיחה. מוסיפים את גבינת הפרמז׳ן, מערבבים וסוגרים את האש.
3. במחבת ממיסים חצי חבילת חמאה ומוסיפים את הפטריות החתוכות לרבעים והצנוברים. מאדים 2 דקות וסוגרים את האש.
4. מערבבים את הפסטה עם הרוטב, מחלקים לצלחות ומניחים מעל פטריות, צנוברים וגבינת פיראוס מפוררת.
 

דרג: