פסטה בטעם פיצה

אם לא מגישים מיד ניתן לחמם בתנור או במיקרו לפני ההגשה, ויש פסטה טעימה כמו טריה

מאת: אורנה שרגא

דרג:
פסטה בטעם פיצה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 400 גרם פסטה מבושלת (כל סוג יתאים)
  • כוס זיתים ירוקים מגולענים
  • 2 כפות שמן זית
  • 200 גרם רסק עגבניות (2 קופסאות קטנות)
  • 4 כפות קטשופ
  • כפית אבקת מרק בטעם עוף
  • כפית שטוחה סוכר
  • כפית שטוחה אורגנו
  • חצי כפית תבלין לצלי עוף
  • 2 כוסות מים
  • 200 גר' גבינה צהובה מגוררת (רצוי מסוג 'עמק')
  • חצי כוס זיתים ירוקים מגולענים פרוסים לטבעות

אופן הכנה:

הכנה
1. קוצצים את הזיתים ומטגנים 2-3 דקות בשתי כפות שמן זית. מוסיפים את שאר רכיבי הרוטב ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה ומורידים מהאש.
2. יוצקים מעל הפסטה המוכנה, מפזרים המון גבינה צהובה מגוררת ומקשטים בטבעות הזיתים. מגישים מיד.
 

דרג: