פסטה אבוקדו

מתכון חלחבי ומהיר, קל ופשוט להכנה: פסטה, גבינה ואבוקדו

מאת: נעמי גרשטיין

דרג:
פסטה אבוקדו
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 6

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • פסטה כלשהי, עדיף קצרה
  • אבוקדו בשל חתוך לקוביות או ירחים
  • בצל אדום פרוס לרצועות
  • גבינת פטה חתוכה לקוביות
  • חומץ בלסמי
  • שמן זית
  • שן שום
  • מלח גרוס
  • פלפל גרוס

אופן הכנה:

מבשלים את הפסטה במים לפי הוראות היצרן. כשהפסטה מוכנה, מסננים ומיד מוסיפים אם השום ומערבבים. אין לקרר. מוסיפים את כל המצרכים: אבוקדו, גבינת פטה, בצל, מתבלים בחומץ בלסמי (לא הרבה, תלוי באיכות). מוסיפים שמן זית בנדיבות, מלח ופלפל לפי ההעדפה (גם הגבינה מלוחה לא לשכוח). * אפשר להוסיף זיתים שחורים או קלמנטה למי שאוהב.

דרג: