פסטה

פסטה עם קוביות דג בפסטו

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: מאיה lev

דרג:
פסטה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 5 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חבילה של פסטה
  • רוטב 1
  • בזיליקום
  • שום
  • מלח גס
  • פלפל חריף
  • עגבניות שרי
  • דג סלומון טרי
  • רוטב 2
  • 5 שיניי שום
  • עגבניות שרי חבילה חתוחות ומוקפצות בשמן זית עם קורט סוכר

אופן הכנה:

אופן ההכנה: 1.מבשלים את הפסטה
2.טוחנים במעבד מזון צרור של בזיליקום,5 שיני שום גדולים ומוסיפים שמן זית, מלח גס וטיפה פלפל אדום חריף וטוחנים ביחיד
3.חותחים את הסלומון לקוביות ומשרים ברוטב הפסטו
4.כשהפסטה מוכנה לוקחים סיר עם טיפה שמן זית ומקפיצים את הפסטה  5.מוסיפים את קוביות הדג מערבבים  6.מוסיפים את שאר הפסטו ומערבבים 
7.לוקחים את רוטב העגבניות ומוסיפים ומעל מוסיפים גבינת פרמזן  
דרג: