פנקוטה יוגורט בטעם אפרסק

פנקוטה יוגורט בטעם אפרסק

מאת: לאה שקורי

דרג:
פנקוטה יוגורט בטעם אפרסק
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 כוס חלב (250 מ"ל)
  • 2 כפיות שטוחות אבקת ג'לטין (7 גרם בסך-הכל)
  • חצי כוס סוכר (100 גרם)
  • 500 גרם יוגורט בטעם אפרסק
  • להגשה:
  • קוביות אפרסקים טריים או משומרים

אופן הכנה:

אופן ההכנה ♥
1. יוצקים את החלב לסיר קטן, זורים מעל את אבקת הג'לטין, ומשהים כ-10 דקות.
2. מוסיפים לחלב את הסוכר ומחממים כ-5 דקות על להבה נמוכה, תוך בחישה, עד שהג'לטין והסוכר נמסים. מביאים לסף רתיחה ומכבים את הלהבה. מצננים במשך כ-10 דקות.
3. מוסיפים את יוגורט האפרסק ומערבבים היטב.
4. יוצקים לתבנית שקעים מסיליקון או לכלי אלומיניום אישיים חד-פעמיים, מכסים בניילון נצמד, ומעבירים למקרר ל-3 שעות
לפחות. שומרים במקרר עד 3 ימים.
להגשה, הופכים על צלחת ומעטרים בקוביות הפרי.
ל ב ר י א ו ו ת ♥http://img.mako.co.il/2009/06/01/panna-cotta_b.jpg

דרג: