פנה ברוקולי עם גבינת פקורינו ושקדים

פנה ברוקולי עם גבינת פקורינו ושקדים, בואו לגוון את מנת הפסטה השגרתית שלכם עם תוספות טעימות.

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פנה ברוקולי עם גבינת פקורינו ושקדים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן עבודה: 20 דקות

כמות מנות: 4

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חבילה פסטה פנה "ברילה" (500 גרם)
  • 300 גרם ברוקולי
  • 60 גרם גבינה פקורינו של תנובה
  • 40 גרם שקדים חצויים
  • 40 גרם כרישה
  • 1 קוביית/ כף מרק עוף
  • 30 מ"ל שמן זית
  • מלח
  • פלפל לבן

אופן הכנה:

1. חולטים את הברוקולי במים רותחים במשך כ- 4 דקות. מצננים ומפרידים לפרחים קטנים.
2. פורסים את הכרישה לפרוסות ומטגנים אותה במחבת עם שמן זית עד להזהבה.
3. מוסיפים למחבת עם הכרישה את קובית מרק העוף ומערבבים היטב אך בעדינות.
4. מוסיפים למחבת את פרחי הברוקולי וממשיכים לבשל למשך כ-2 דקות נוספות.
5. מוסיפים למחבת מלח ופלפל לבן לפי הטעם.
6. מפשלים את הפסטה פנה של "ברילה" על פי הוראות היצרן ומעבירים את הפסטה המבושלת לקערת הגשה.
7. יוצקים מעל לפסטה פנה את רוטב הברוקולי.
8. מפזרים מעל לרוטב את השקדים החצויים
9. מעל לשקדים מגרדים חתיכות של גבינת פוקרינו ומגישים.
דרג: