פלפל קלוי וגבינת עיזים + סלט תרד

זה הסלט האיכותי ביותר לאירוח תשכחו משאר הארוחה, רק קערת הסלט הזה - אפשר בקלות להוסיף תערובת עשבי תיבול

מאת: ערן כהן

דרג:
פלפל קלוי וגבינת עיזים + סלט תרד
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 3 כפות כתית בשמן זית
  • 3 כפות מיץ לימון סחוט טרי
  • 1 כפית תערובת עשבי תיבול יבשים התפוררו
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 6 עלי תרד קרועים
  • 2 פלפלים אדומים קלויים קצוצים
  • 1 בצל סגול קטן קצוץ
  • 1 כוס קרוטונים תוצרת בית
  • 1 כוס גבינת עיזים מפוררת

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. טורפים יחד את שמן הזית, מיץ לימון, עשבי תיבול, מלח ופלפל ומניחים בצד. רוטב יכול להתבצע עד שלושה ימים מראש במקרר בכלי אטום.
2. מערבבים יחד את התרד, פלפל ובצל. הסלט יכול להיות השליך עד ארבע שעות מראש לפני ההגשה.
3. מיד לפני ההגשה לזרוק את הסלט עם הרוטב. מוסיפים את קרוטונים וגבינת עיזים ומגישים.

דרג: