פלפל ממולא בחציל וגבינות

מנת פלפלים ממולאים המתאימה במיוחד לארוחת חג שבועות, מגישים על מצע עלי בייבי או בלוויית סלט ירקות

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: מיכל רם, דיאטנית קלינית

דרג:
פלפל ממולא בחציל וגבינות
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חציל
  • 6 פלפלים ירוקים בהירים מוארכים
  • 100 גרם גבינת "פיראוס" בולגרית 5%, מגוררת
  • 2 ביצים
  • 2 כפות עירית קצוצה
  • 1 כף שמן זית
  • כפית מיץ לימון טרי
  • קורט פלפל לבן

אופן הכנה:

הכנה:
1. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות).
2. קוטמים את ראשי הפלפלים ומוציאים את הגרעינים. קולים את החציל בתנור או על להבת הגז עד שקליפתו חרוכה והבשר רך. קולפים ומועכים.
3. מניחים את מחית החציל בקערה ומוסיפים את כל יתר החומרים. ממלאים את הפלפלים בתערובת בעזרת שקית זילוף, מניחים על תבנית ואופים כ-1/2 שעה.

דרג: