פלפל ממולא באורז,סלמון וגבינת רוקפור ברוטב קארי

פלפל ממולא באורז,סלמון וגבינת רוקפור ברוטב קארי. מתכוני ירקות איכותיים למרקים, פשטידות, לביבות ועוד, שמאתגרים את הדמיון הקולינרי

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פלפל ממולא באורז,סלמון וגבינת רוקפור ברוטב קארי
שף חובבן - בינוני \ חלבי

כמות מנות: 8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 8 פלפלים אדומים מוכנים למילוי
  • 2 כוסות אורז מבושלות במים עם מעט מלח 3/4 בישול
  • 300 גרם דג סלמון ללא עצמות חתוך לקוביות
  • 1 בצל קטן קצוץ
  • 100 גרם גבינת רוקפור חתוכה לקוביות קטנות
  • 1 כוס אננס חתוך
  • 1/3 כוס כוסברה קצוצה
  • 2 פלפל צ’ילי קצוצים
  • 1 ביצה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • אגוז מוסקט
  • 1 כוס חלב
  • 2 כוסות מים
  • 2 כפות אבקת מרק
  • 11/2 כף קארי
  • 1/2 כפית קינמון
  • 30 גרם חמאה
  • 1 מיכל שמנת לבישול

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מערבבים את האורז עם הדג, הבצל, הגבינה, הכוסברה ופלפל צ’ילי, ומתבלים במלח פלפל אגוז מוסקט
2. מוסיפים את הביצה ומערבבים
3. ממלאים את הפלפלים ומניחים בצד
4. בסיר ממיסים את החמאה מוסיפים את הקארי ומטגנים אותו מעט מוסיפים את אבקת המרק והקינמון מערבבים ושופכים פנימה את החלב והמים .
5.מביאים לרתיחה ומתבלים אם יש צורך
6.ממניחים את הפלפלים בסיר עם הנוזל ומבשלים כ 35 דקות על אש נמוכה .
7.להגשה מוציאים את הפלפלים מביאים לרתיחה את הנוזל - רוטב שנוצר ומוסיפים את השמנת .
 

דרג: