פלפל ממולא אורז, סלמון וגבינה בולגרית ברוטב עגבניות

מנה בריאה וטעימה לארוחת ערב מזינה ומשביעה

מאת: השף הלבן

דרג:
פלפל ממולא אורז, סלמון וגבינה בולגרית ברוטב עגבניות
עד 20 דקות \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 8 יחידות פלפל אדום
  • 3 כוסות אורז (מדידה לפני הבישול) מבושל במים ומסונן
  • 1 ק"ג דג סלמון חתוך לקוביות
  • 1 מיכל קוביות גבינה בולגרית מסידרת "פיראוס"
  • 4 ביצים
  • 1/2 כוס רסק עגבניות
  • 1/4 כוס כוסברה קצוצה
  • 2 כפות אבקת מרק
  • מלח
  • פלפל
  • שמנת לבישול 15% מסדרת "השף הלבן"
  • 3 כוסות מים

אופן הכנה:


1. בקערה מערבבים את האורז עם קוביות הדג, הגבינה הבולגרית ,הכוסברה והביצים. מתבלים ומניחים במקרר למספר דקות.
2. מכינים את הפלפל למילוי: שוטפים היטב, מסירים את הכיפה בעזרת סכין ומוציאים את הגרעינים.
3. בקערה מערבבים את רסק העגבניות עם אבקת המרק והמים, לתערובת אחידה ונטולת גושים.
4. ממלאים את הפלפלים ומניחים בסיר בצפיפות, יוצקים מעל את רוטב העגבניות.
5. מבשלים על אש נמוכה כ- 30 דקות.
6. מוסיפים את השמנת ומבשלים 10 דקות נוספות, עד שהפלפל מתרכך אך לא יתר על המידה.
7. מוציאים את הפלפלים מהסיר לצלחות, יוצקים מעל מעט רוטב ומגישים חם.
 
דרג: