פלפלים קלויים בתחמיץ אורגנו ובלסמי

מנה צמחונית מפנקת שתסדר לכם את האירוח

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פלפלים קלויים בתחמיץ אורגנו ובלסמי
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 פלפל אדום
  • 1 פלפל צהוב
  • 1 פלפל ירוק
  • 1 כפית עלי אורגנו טרי
  • לתחמיץ:
  • 1 כף חומץ בלסמי
  • 2 כפות שמן זית
  • מעט מלח גס
  • מעט פלפל שחור
  • 1/4 כפית שום כתוש

אופן הכנה:

1. מכינים את הפלפלים: מחממים את התנור לחום גבוה.
2. מעל צלחת רחבה מורחים את הפלפלים בשמן קנולה, ומעבירים לתבנית ללא שאריות השמן.
3. צולים את הפלפלים לצלייה עדינה עד שמשחימים מעט.
4. מעבירים את הפלפלים בעודם חמים לתוך שקית "מרשרשת" ללא חורים, מוציאים את האוויר וקושרים.
5. לאחר 20 דקות קולפים בעדינות את הפלפלים ומרחיקים את הענף והגרעינים .
6. חותכים את הפלפלים לקוביות גדולות ומעבירים לקערה .
7. מכינים את התחמיץ: את חומרי התחמיץ טורפים קלות בקערה קטנה.
8. מרכיבים את הסלט: יוצקים מעל הפלפלים החתוכים.
9. קוצצים את עלי האורגנו ומפזרים מעל הפלפלים והתחמיץ.
10. מערבבים קלות ומשרים לפחות לשעתיים לפני ההגשה.

דרג: