פלפלים ממולאים

פלפלים ממולאים. מתכונים שישכנעו את הילדים לאכול יותר מנקניקיות וקטשופ

מאת: גל כהן

דרג:
פלפלים ממולאים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 6 פלפלים אדומים או צהובים
  • חצי קילו בשר טחון
  • כוס וחצי אורז שנשטף היטב
  • 1 בצל חתוך לעיגולים דקים
  • 1/2 רסק עגבניות גדול
  • 3 ליטר מים
  • מעט שמן רגיל לטיגון
  • מלח
  • כורכום
  • פפריקה מתוקה
  • כמון
  • חוויאג' למרק

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. בקערה מערבבים : את הבשר, האורז והתבלינים עד שהכל מתאחד .
2. מטגנים בסיר , את הבצל החתוך לטבעות דקות עד הזהבה.
3. חותכים את הפלפלים בשליש העליון כך שיהיו פתוחים למילוי, מנקים היטב מגרעינים.  לא לזרוק את החלק העליון של הפלפל .
4. ממלאים את הפלפל בתערובת הבשר, וממה שנותר מהתערובת מכינים קציצות עגולות.
5. מוסיפים לסיר המים רסק עגבניות ומשתמשים לרוטב באותם התבלינים שטיבלנו בהם את הבשר .
6. שהרוטב  רותח, מכניסים בזהירות את הפלפלים והקציצות לרוטב .
7. סוגרים את הסיר עם המכסה מורידים את האש לאש נמוכה.

דרג: