פלפלים ירוקים קלויים ממולאים בגבינת כבשים

פלפלים ירוקים קלויים ממולאים בגבינת כבשים

מאת: הילה שפר

דרג:
פלפלים  ירוקים  קלויים ממולאים בגבינת כבשים
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • שמן קנולה לשימון ההתבנית
  • 4 פלפלים ממולאים
  • למילוי:
  • 150 גרם גבינת פטה כבשים /בולגרית כבשים
  • 1 ביצה
  • 2 כפות שמנת לאפיה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כוס שמן זית

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1.מחממים את התנור ל-200 מעלות.
2. שמים את התבנית בשמן קנולה מכניסים את הפלפלים לתבנית וצולים את הפלפלים עד אשר הקליפה נפרדת.
3. מוציאים לקירור ומכסים את התבנית עם הפלפלים ל10 דקות, (האדים מקלים אח"כ את הפרדת הקליפה).
4. מורידים את החום ל- 160 מעלות .
5. מקלפים את הכיפה של הפלפלים בעדינות, ומשאירים את הפלפלים שלמים שלא יקרעו.
6. מרוקנים את הגרעינים, מפנים ע"י חתך צדדי בפלפלים.
7. בקערה , מפוררים עם מזלג את הגבינה , ומערבבים עם הביצה והשמנת.
8. ממלאים את הפלפלים בגבינה, סוגרים אותם ומכניסים לתבנית המשומנת .
9. מפזרים מעל הפלפלים את המלח ומטפטפים שמן זית .
10. אופים 40 דקות בתנור עד שהגבינה מבעבעת והפלפל משחים מעט.

דרג: