פיתות שום

מנת פתיחה קלילה ופשוטה להכנה לחובבי השום

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: רחל אלהרר

דרג:
פיתות שום
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 5 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 5 פיתות
  • מלח גס עבה
  • לתערובת:
  • פטרוזליה קצוצה דק דק
  • שמן זית
  • שום טרי קצוץ דק

אופן הכנה:

1. מכינים תערובת מהשום, הפטרוזיליה והשמן זית. 
2. מורחים את התערובת מעל הפיתות ומפזרים מעל מלח עבה ושום מעושן. 
3. אופים בתנור בחום של 190-200 מעלות (או בטוסטר אובן) עד שהפיתות מקבלות גוון חום בהיר.
דרג: